Home Evenimente Companie
Logistica Contact Sitemap


Managementul companie


Societatea noastra a fost fondata in anul 1994 de catre dl. Monceanu Emilian. An de an firma a crescut, devenind specialisti in domeniu si ocupand o pozitie importanta pe piata romaneasca. Calitatea este importanta nu numai in sfera produselor oferite ci si in legatura cu clientii nostrii.Astfel investiile din ultimii ani precum si cele ce urmeaza sunt facute pentru a aduce multumire clientilor nostrii in primul rand precum si furnizorilor. Noile birouri vor fi mult mai spatioase, depozitele se maresc si se modernizeaza pentru a crea conditii propice de pastrare si spatiu marfii depozitate.

Conducerea firmei este informata in permanenta de activitatea firmei precum si de stadiul lucrarilor in curs de executie. Echipa formata din angajatii societatii impreuna cu conducerea firmei reusesc sa fie informati in permanenta de tenditele de schimbare din piata facand fata cu succes tuturor solicitarilor si nevoilor clientilor nostrii.

Din acelasi an s-a alaturat dlui. Monceanu Emilian si fiul sau, dl. Monceanu George, implicandu-se personal in cadrul societatii si ajungand in scurt timp sa acumuleze experienta si cunostiinte vaste in acest domeniu. A reusit sa cunosca piata interna si cerintele ei mergand la clenti in toata tara si a vizitat producatori din toata lumea pentru a aduce produse de cea mai buna calitate pentru clientii nostrii.
A reusit in paralel insa sa-si continue si activitatea artistica iar mai multe informatii despre aceasta puteti afla accesand siteul www.bodyandsoul.ro.

Copyright 2011 Inorogul SA Design www.qmedia.ro